Het is maandag en dat betkend: mijn wekelijkse diary! Ik heb deze week veel uitval gehad, en had niet zo veel huiswerk. Ook was de zon volop aanwezig en heb ik voor de rest een aantal leuke dingen uitgevoerd deze week! Lees je mee?


Op maandag begon ik de ochtend fietsend naar school, het zonnetje scheen al heerlijk en zo word ik toch een stuk blijer op de fiets. Meestal moet ik nog 5 tot 10 minuten wachten op mijn vriendinnen waarmee ik fiets, dus daarom doe ik meestal de laatste touch-ups terwijl ik sta te wachten. Toen ik mijn pop stick van Maybelline uit mijn tas haalde, zag ik dat 'ie al bijna op was!


Tijdens de les Nederlands mochten we naar buiten om te gaan filmen voor ons project, helaas was Fabienne ziek en konden we niks opnemen. Dus daarom waren we 'genoodzaakt' om buiten in het grasveld te zonnen. He bah, wat vervelend nou.


Ik zat buiten met Ilze (klik voor blog), en Tessa. Het was echt heerlijk, ik dronk heerlijk ijskoud water en daarna kon ik gelijk naar huis.


Dinsdag was het heerlijk weer en ging ik naar buiten in de pauze om mijn hoofd te luchten en een frisse neus te halen. Ik zag een hele grote bloesemboom en besloot een snelle foto te maken, hij was best goed gelukt en nu ik hem terug kijk ben ik er best wel trots op. Het lijkt alsof deze foto niet gemaakt is met mijn iPhone, maar dat is wel zo.


Tijdens scheikunde gingen we aan de slag met moleculen en atomen, ik vond dit echt best wel grappig en leuk. Vooral ook omdat we aan de slag gingen met dit bouwsetje zodat je moleculen kan namaken. Het deed me heel erg denken aan Ned's Survival Gids, want dan ging Ned altijd aan de slag met dit soort dingen. Ik voelde me helemaal een high school girl.


Woensdag was het in tegenstelling tot maandag en dinsdag echt heel erg mistig en koud. Ik kon gewoon amper zien wat er aan de andere kant van de straat gebeurde. Het werd een lange schooldag en ik zag er tegen op, maar in de middag ging ik afspreken met Fabienne.


We namen allebei een kaasstengel en we hebben heerlijk bijgepraat, ook hebben we wat gewinkeld maar daar kwamen we eigenlijk amper aan toe. We hebben meer in de Bakker Bart gezeten dan in de winkels. Wel jammer was dat de Kruidvat dicht was tot 18/03, maar misschien komt er een tweede Essence en Catrice schap.


En weer was het een mistige dag, ik vond dit jammer want ik had het lente gevoel al helemaal te pakken, maar het zakte een beetje weg. Ik zat op school tot 2 uur, wat de dag iets draagbaarder maakte omdat ik erg moe was.


In de avond ging ik dansen! Ik doe sinds een paar weken de nieuwe dansstijl modern, ik vind het wel heel erg lastig maar ook super leuk en afwisselend.


Vrijdag ochtend moest ik om 9 uur bij de tandarts zijn voor controle, dit heb ik eens in het half jaar.om mijn gebit te checken. Ik kreeg wat behandelingen omdat ik nogal pijn aan mijn tandvlees had maar voor de rest zei de tandarts dat ik een perfect gebit had!


Vrijdag zit ik altijd tot 5 uur op school omdat ik extra theater lessen volg, en aan het eind een soort musical opvoeren. Deze keer vond ik het echt mega vermoeiend om tot zo lang te blijven, en ik voelde me ook niet zo lekker.


Zaterdag ochtend had ik heerlijk gedoucht en voelde me fris en fruitig! Ik had wat ideeën voor video's en wilde deze uitvoeren. Ik zag dat mijn neus heel erg zichtbare poriën had dus ik besloot nog wat Youtube video's te kijken met een neusstrip van de Action.


Ik ontdekte deze hele leuk app '8tracks'. Als je een zoekwoord intikt dan krijg je verschillende afspeellijsten die bij dat woord passen, erg leuk en handig! Nadat ik deze app een paar keer gebruikte nam ik een get ready with me video op.


Ik ging zaterdag pas om 1 uur 's nachts slapen, misschien had ik dit niet moeten doen. Maar soms kan je het gewoon niet tegenhouden.


Ik had mijn nagels gelakt, met de lak van Essie. Waar ik gister een artikel over heb geschreven in een NOTD artikel. Ik zat lekker te chillen in mijn onesie tijden het ontbijt.


En ik zag dat ik deze week wel 8 uur uitval had! Het is me gegund jongens!

Hierna nam ik mijn favoriete budget make-up op, en heb deze ook al een beetje bewerkt. Voor de rest heb ik helemaal niks aan huiswerk gedaan, niet eens een boek aangeraakt. En ik heb morgen een eindtoets. Oeps.


En nu zit ik heerlijk dit artikel te tikken met een warm kop thee (hij is inmiddels op). Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen!

Love,

Fleur

Hoe was jou week?

My life as Fleur | Maart #2

Posted on

maandag 17 maart 2014

2 Comments