Zoals jullie weten komt er wekelijks een samenvatting van mijn leven online. Een zogehete 'my life as Fleur'. Deze week had ik een mega drukke week voor school, ik had elke dag wel twee toetsen, wat me echt opbrak. Ik had wel een heerlijk weekend met met allerbeste vriendin Fabienne, en we hebben leuke dingen gedaan! Kijk je mee naar mijn week?


Ik had in het weekend allemaal video's gekeken voor een gezonde levensstijl, hier kwam eigenlijk uit dat water drinken de beste oplossing was. Daarom had ik het doel voor mezelf gesteld dat ik de hele week lang alleen maar water zou drinken. Ik begon op maandag en wilde ook eindigen op maandag. Dit was gek genoeg mijn enige foto die ik maandag heb genomen! Ik heb wat video's gekeken, wat geblogd en vooral geleerd voor alle aankomende toetsen.



Dinsdag ging ik de hele dag naar school, van half 9 tot tien over 3. Ik had in de ochtend een video opgenomen die binnenkort online komt! Er zit heel erg veel tijd en werk in en het is een van mijn leukste video's. Al zeg ik het zelf.


Toen ik thuis kwam besloot ik om een heerlijk groot bak fruit voor mijzelf te maken. Ik besloot voor een appel, peer en een banaan te nemen. Toen ik thuis kwam lag de blog bijbel, die ik eerder die week had besteld, voor me klaar. Ik ben er gelijk in gaan lezen en er komen steeds handige tips naar voren!


Woensdag ochtend was het echt heel erg zonnig, i had het om acht uur 's ochtends gewoon warm. Dan worden die 20 minuten naar school fietsen toch nog iets aangenamer.


voor de rest was het die dag heel erg zonnig, zelfs toen ik naar bijles fietste. Ik heb meestal helemaal geen zin om te gaan, maar als ik ben geweest dan gaan mijn toetsen toch wel wat beter dan normaal.


Meestal als ik terug fiets naar huis, rond 6 uur, dan gaat de zon net onder. Ik schiet dan prachtige plaatjes omdat ik ook altijd over de dijk fiets, en een prachtig uitzicht heb. Na bijles moest ik nog een eindtoets voor Duits leren, dit is wel het nadeel van bijles. Ik kan namelijk niet echt goed mijn tijd inplannen.


Op donderdag ochtend moest ik nog even wiskunde doornemen. Ik trek altijd een half uur uit voor mijn make-up (niet omdat ik de tijd nodig heb, maar omdat ik het leuk vind). Als ik dan bijvoorbeeld nog een toets moet doornemen doe ik dat tijdens mijn make-up.


Ik had vrijdag een presentatie in het Duits over toerisme. Ik moest deze donderdag nog geheel voorbereiden en had nogal veel stress. Ook moest ik een best wel groot dossier maken voor geschiedenis. Alles bij elkaar werd me te veel en ik had verschrikkelijke stress.


Uiteindelijk was ik om 11 uur pas klaar met alles wat ik af moest hebben, ik was echt doodop. Normaal heb ik in de avond de meeste energie, maar deze keer echt niet. Volgens mij sliep ik al om half 12, wat heel erg vroeg voor mijn doen is.


In de ochtend van vrijdag maakte ik me weer eens op met muziek aan, ik vind dit altijd heel erg lekker om te doen. Gewoon rustig de dag beginnen met wat rustige en kalmerende muziek. Het liefst heb ik nog dan een kop thee erbij, zo kan mijn ochtend niet stuk.


Ik maakte me sinds tijden weer op met redelijk veel make-up. Eyeliner, bronzer, blush en oogschaduw waren allemaal aanwezig op mijn gezicht. Ik kijk hier trouwens zo vrolijk omdat ik heel erg blij was dat het bijna weekend was. 


Dit was mijn avondeten. Het was weer redelijk gezond, want ik wilde gezonder eten weet je nog? Ik nam een volkoren ciabatta met komkommer, petrella en komkommer.Toch is een cup-a-soupje altijd aanwezig in mijn eetpatroon.


In de avond had ik een verjaardag van Sarah! Ze was 15 jaar oud geworden en we hebben heerlijk bijgekletst met alle vriendinnen. Ook hebben we taart gegeten en het weerwolven spel gespeeld. 


Zaterdag was ik op mijn blijst want ik was weer met Fabienne. Ook al ben ik de hele week door met Fabienne op school, ik vind het toch veel leuker in het weekend. Hier ben ik trouwens op de foto gegaan met de kat van Fabienne, Fleur! We waren naamgenootjes en daarom vond ik het wel een leuke foto waard!


Het weer was zo lekker, en nu ik dit terug zie wil ik weer weekend. We gingen lopend naar de winkel om wat spullen te halen voor de video die we gingen opnemen. 

Ik besef steeds meer hoeveel Fabienne voor me betekend, ze is echt een hele lieve vriendin. Ik deel echt alles met haar en ik kan compleet mezelf zijn bij haar. Wat ik echt heel erg belangrijk vind. 


We namen samen een video op. Weer een video waarin we wat bakken, en deze keer Oreo cupcakes! We hadden zelf maar wat bedacht en we deden het maar gewoon. Ze waren echt verrukkelijk! Een video zal deze of volgende week online komen.


In de avond namen we allebei een grote kop thee, het eerste wat ik dronk behalve water. we kunnen altijd heerlijk kletsen samen in bed, ook heeft Fabienne dezelfde humor als ik en houd ze ook van Youtubers. 


De volgende dag (zondag) was het volgens mij nog warmer! Het weerbericht gaf zelfs 20 graden aan. We gingen naar een meertje en gesloten onze tenen in het water te steken. Al was dit wel heel erg koud, ik vond het toch wel leuk.


Zondag middag rond vier uur ging ik weer terug naar huis, ik besloot buikspier oefeningen te doen omdat  ik weer gezonder wilde leven.

Dit was mijn hele drukke week, maar ook een heel erg leuk weekend op het einde! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Love,

Fleur

Hoe was jou week?

My life as Fleur | Maart #1

Posted on

dinsdag 11 maart 2014

1 Comment