Ik ben vanaf zondag begonnen met proberen de hele week alleen maar water te drinken. Ik zag een paar inspirerende video's van een YouTuber en besloot een challenge met mezelf te stellen: een week alleen maar water. Geen thee, melk, yoghurtdrank of wat dan ook. Alleen maar puur water. 


❀ | via Tumblr
En ik moet jullie zeggen dat het me eigenlijk heel erg goed afgaat. Alhoewel ik soms wel heel erg een verlangen heb naar een lekker koud glas melk of wat heerlijk warme thee. Ik kan echt heel erg goed merken dat mijn huid verbeterd. Ik heb minder last van roodheden en ik heb amper puistjes. Ik denk dat ik water drinken ga volhouden, alleen dan soms wat melk of thee tussendoor. Maar absoluut geen frisdranken of zoete dranken.


Deze video heeft me het meest geinspireerd. Ik verveelde me gewoon op mijn vrije zaterdagavond en zag deze video. Ik had haar kanaal nog nooit bekeken. Maar man, wat is ze goed en motiverend voor je zeg.


Hier vertelde ze over het water, dat water eigenlijk heel goed is. Ik voelde me zo gemotiveerd door haar dat ik het ook wilde proberen. Inmiddels doe ik het bijna een week en heb totaal geen spijt.

Bekijk vooral de video als je wil worden geinpsireerd! Echt een aanrader. Hopelijk vonden jullie het leuk!

Love,

Fleur

Drink jij veel water?

Alleen maar water drinken

Posted on

zaterdag 8 maart 2014

Category

1 Comment
  1. wat goed! ik drink veeel te weinig soms maar 3 glaasjes drinken per dag! oooops..... ik denk dat ik dit ook ga doen!!! ben je er nog stteds mee bezig of ben je toch maar weer gestopt? xxx ik vind dat het echt heel leuk doet met je blog en youtube! xx

    BeantwoordenVerwijderen