Het is inmiddels al december, en wat ging dit jaar toch snel. De feestdagen komen er weer aan, en dat betekend dat alle make up merken weer met extra mooie producten komen want je kan niet zonder make up aan het kerstdiner zitten. Sinds 1 december ligt er een limited edition lijn van Catrice in de schappen. Vandaag ga ik die voor jullie reviewen!



De limited edtion lijn van Catrice was echt heel erg mooi, sowieso wat de stand in de Kruidvat heel erg mooi opgezet. Deze limited edition bestaat uit nepwimper een oogschaduw palet, 5 nagellakjes, 3 lipsticks en twee nail art setjes. Ik heb me moeten inhouden met het kopen van deze limited edition maar ik ben uiteindelijk voor een oogschaduwpalet en een lipstick gegaan.


Bijna alle limited edition oogschaduwpaletjes zijn in dezelfde vorm, dit oogschaudwdoosje is goud met aan de voorkant het 'statement' printje die je in de hele limited edition terug zal zien. Het doosje bestaat uit zes kleuren die erg donker zijn, en dat is logisch want met de feestdagen mag je wat meer los gaan.

De eerste kleur is zwart met hele kleine shimmers, die je bijna niet ziet. De tweede kleur is een zwart met deze keer wel hele duidelijke shimmers die zilverkleurig zijn. Daarnaast zie je een grijze kleur met ook grijze shimmers. Naast die kleur zie je een hele lichte zilver met grijze glitters. Dan kan een goude kleur natuurlijk niet ontbreken en een mooie glimmende highlighter kan ook niet ontbreken.



 Bij dit doosje komt zoals altijd een kwastje met twee kanten, een sponsapplicator en een mini blending kwast. Normaal zijn deze heel erg flut maar ik vond deze van Catrice redelijk goed! De mini blending brush is prima en met de sponsapplicator is ook niks mis.



De swatches zijn natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, want als de oogschaduws geen pigment bevatten heb je er weinig aan. Als je hierboven kijkt zie je dat de kleuren helemaal niet slecht zijn! het valt wel op dat de donkere kleur meer gepigmenteerd zijn dan de lichtere kleuren. Wel vind ik het jammer dat de lichte kleuren redelijk dicht bij elkaar liggen


 Zoals ik al zei heb ik ook een lipstick meegenomen van deze prachtige limited edition, ook hier zie je wer het printje van deze limited edition terug. Ik vind het persoonlijk heel erg mooi en het is niet gelijk zo'n verandering in de huls.


Er waren drie verschillende kleur lipstick in deze limited edition van Catrice en ik heb nummer 01 Charleston's Fame meegenomen. De kleur die wordt weergeven op de sticker komt helemaal niet overeen met de echte kleur die uit de huls komt, want die is namelijk fuchsia roze.


Dit is wat ik bedoel! De kleur op de sticker komt helemaal niet overheen met de kleur uit de huls, dus altijd even naar de kleur kijken in de winkel. Ik had een hele oude Hema lipstick die ik super mooi vond maar hij was al bijna op, en toen kwam deze kleur langs. Hij is letterlijk identiek aan die bepaalde Hema kleur. Ik was dus van tevoren al helemaal enthousiast toen ik deze lipstick zag.




Dan over naar de swatch van deze prachtige lipstick, het is een ultimate colour lipstick dus ik verwachtte nisk anders dan dat deze lipstick lekker fel zou zijn en dat 'ie erg opvallend was. Mijn verwachtingen klopten en ik ben echt hartstikke blij met deze parel van een lipstick!


Zo ziet de kleur er uiteindelijk uit op mijn lippen, ik ben niet bang om een felle kleur te dragen dus dat komt wel goed. Ik ben super enthousiast over deze limited edition lijn van Catrice, ik ga zeker meer producten aanschaffen! Hopelij vonden jullie deze review leuk en nuttig.

Love,

Fleur



Review: Catrice Limited Edition Feathers & Pearls

Posted on

dinsdag 3 december 2013

2 Comments
  1. Wauwie Fleur, de lipkleur staat je echt heel mooi! Wat een leuke foto van jou trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Awh bedankt! Ik vind het echt een hele mooie kleur en zal hem zeker vaak gaan dragen! x

      Verwijderen