Bijna overal kan je make up producten kopen, in de drogisterij en soms ook nog in de supermarkt. Het ene product is natuurlijk beter dan de andere, maar sommige producten die zijn gewoon voor niks goed. Miskopen zijn natuurlijk nooit leuk, maar je kan het meestal niet voorzien. Of toch wel? Ik heb namelijk een paar tips waardoor je de kans op een miskoop aanzienlijk verkleint. Wil jij ook de kan op een miskoop voorkomen? Lees dan verder!


☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮ | via Tumblr

Tip 1

Als je van de voren plant om te gaan winkelen, en je al een beetje hebt bedacht wat je wil kopen kan je op beautyblogs kijken voor een eventuele review. Daarvoor zijn deze eigenlijk gemaakt, om jou advies te geven en jou goede producten aan te raden. 


Tip 2

Meestal staan er in de winkels testers, zodat je kan zien hoe een product er nou echt uitziet in plaats van de verpakking. Want natuurlijk gaat een merk niet op de verpakking zetten dat de oogschaduw amper pigment bevat. Zie je in winkel dat een oogschaduw geen pigment bevat of dat de kleur net iets anders uitvalt dan je had verwacht, laat hem dan links liggen, want er zijn zo veel producten op de markt!

Testers bij foundations, concealers of BB creams zijn het aller handigste, want je kan bijna nooit goed zien als je naar het potje kijkt, of de kleur nou echt geschikt is voor jou. Als je hem swatcht (uittest op je hand) kan je zien of de foundation een goede kleur ondertoon heeft of juist niet. Je kan hem beter swatchen dan later thuis komen en zien dat het niet jou kleur is, want dan zit je daar maar met je verkeerde kleur foundation waar je helemaal niks aan hebt. Als er geen tester staat dan kan je altijd gokken, maar je kan dan beter tip 1 gebruiken.

Felice Fawn | Invocus Diaboli

Tip 3

Een miskoop hoeft niet perse iets te zijn wat niet jou kleur is of wat anders uitpakt dan je dacht, het kan ook iets zijn wat je besloot om te kopen in een impulsieve bui. Daarmee bedoel ik dat als je lekker aan het shoppen bent dat je er te veel 'in op' gaat en denkt dat het product echt iets voor jou is. Als je een maand later terugkijkt zie je dat je dat prodcut dan nog nooit of amper hebt gebruikt, dat is zonde van je geld.

Daarom kan je vooraf bij elk product die je koopt drie vragen stellen:

1. Ga ik dit echt dragen/opdoen?
2. Waarmee ga ik dit combineren?
3. Is het het geld waard?

Als je op al deze drie vragen een goed antwoord kan geven, weet jij bijna 100% zeker dat je dit product met veel liefde gaat gebruiken!


Tip 4

Als je nou na al deze tips nog steeds niet zeker bent van je product keuze, kan je je laten adviseren door de drogist of persoon die daar werkt! Het is echt niet zo raar om te vragen of die ene kleur foundation goed bij jou past, want misschien raad de drogist jou wel een hele andere kleur aan!

Make-up

Dit waren mij tips om een miskoop te voorkomen, hopelijk hebben jullie nooit meer een miskoop en vonden jullie het leuk om te lezen en dan spreek ik jullie de volgende keer weer!

Love,

Fleur

Heb jij ooit een miskoop gehad? Wat voor product was het?




Hoe kan ik een miskoop voorkomen?

Posted on

woensdag 13 november 2013

Category

2 Comments
  1. Hele handige tips, ik doe nogal vaak miskopen.. Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk geschreven! Kwam je reactie ergens tegen en was benieuwd naar je blog! Ziet er echt heel leuk uit :) Ga zo door.

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen