Eyeliner is echt een tijdloos make-up product, je zag heftige winged liner vooral in de 60s en 80s. Het is helemaal een comeback aan het maken, en nu komt het (net als de tv) ook in kleur! Paars, blauw, groen en zelf hele regenbogen worden gemaakt op onze ogen. Ik keek wat rond op internet en vond prachtige creaties en wilde ze graag met jullie delen.

Wow! Voor mij is het al een hele kunst om een kleine wing te maken, maar voor deze vrouw is dat duidelijk geen probleem. Ze heeft een strakke, gitzwarte lijn getrokken met daaronder een felroze winged liner die ietsje verder doorloopt dan het zwarte lijntje. Simpelweg prachtig.





Dit is ook een hele aparte vorm van eyeliner gebruiken, volgens mij is dit trouwens geen eyeliner maar oogschaduw die ze gebruiken. Maar afgezien van dat is het nog steeds heel erg mooi en maakt dat rondje onder de onderste wimperrand het helemaal af.


Ook dit is geen eyeliner maar oogschaduw, en wederom is deze prachtig! Het is een soort turkooise kleur die ze over haar rand van haar oog heeft aangebracht. Hierdoor lijken haar ogen ook meer amandelvormig.



Je kan kiezen om een kleur op je oog te doen maar deze persoon dacht gewoon: "ik smeer alle kleuren op mijn ogen". Volgens mij is deze bedoeld als een 'rainbow eyeliner' alle kleuren van de regenboog dus. Super awesome en niet zo moeilijk, ik kan hier wel een tutorial voor opnemen als jullie dat willen.


Wauw een super mooie eyeliner, geel met zwart is echt een goede combinatie, misschien moet ik het ook eens gaan proberen?

Ik ben echt onder de indruk van alle mooie creaties die ik heb gezien, jullie ook?

Love,

Fleur

Wat vond jij de mooiste eyeliner?



Trend: Gekleurde eyeliner

Posted on

dinsdag 13 augustus 2013

Category

,

2 Comments
  1. Ze zien er allemaal heel mooi uit!
    De roze en de regenboog vond ik leuk.
    Ook die blauwe met het stipje onder het oog vond ik mooi!

    Xjes Femke

    http://femkesstyle.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe het ook wat vaker nu, vind het wel wat hebben! Vooral nu de herfst en wintermaanden komen vind ik het leuk om een lijntje in de kleuren van het seizoen samen met zwarte eyeliner te dragen, maar dan net een tikkie subtieler dan op de foto's hierboven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen