Het is alweer een tijdje gelden dat ik een look of the day heb laten zien aan jullie. Ik hou van verschillende kleuren en make-up producten te combineren, en vandaag heb ik oude en nieuwe producten gecombineerd. Kijk mee naar mijn look of the day.







Ik heb deze look gedragen roen ik een avondje ging winkelen met mijn ouders. Op mijn ogen heb ik als eerste een oogpotlood van Catrice in de kleur 'don't be mean to green!'. Hiermee heb ik een dikke streep boven mijn oog gezet. Daarna heb ik met de Essence gel eyliner in 01 midnight in paris een heel dun streepje gezet,  zoals ik in dit artikel beschreef. Daarna ben ik met mijn oldskool glitter eyeliner over het groen heen gegaan.




Ik bracht een zwart laagje mascara aan met de Essence get big lashes extra black mascara. Als blush had ik van de hip trip collectie van Catrice de 'satin blush' op. Op mijn lippen had ik een stay matt lipcream op in 'velvet rose' een prachtig lichtroze kleurtje. Op mijn wenkbrauwen had ik van de HEMA het wenkbrauwpotlood in 11 op.

Dit was de look, zonder de glitters kan 'ie prim voor naar school of werk. Hopelijk bonden jullie het leuk!

Love,  

Fleur



FOTD: glam eyes'

Posted on

zaterdag 31 augustus 2013

Category

,

,

,

1 Comment