Hoi allemaal!

Laatst besefte ik me pas hoeveel limited editions Catrice en Essence eigenlijk uitbrengen in een jaar, ze moeten steeds weer met een concept komen dat iedereen aanspreekt zodat het goed wordt verkocht. Ik hou persoonlijk wel van een zebraprintje dus toen ik de limited edition 'glamazona' van Catrice in de schappen zag liggen was ik razend enthousiast.



Zo ziet de stick eruit, heel veel merken hebben zo'n soort lippenstift uitgebracht Etos, Hema, Bourjois en nog veel meer. Deze heeft een hele mooie rode kleur, en als deze kleur goed gepigmenteerd is is het helemaal een topper. Waarom? Omdat veel merken die deze stick uitbrengen ze te transparant maken.


 Tijd voor de swatches...... zo zien mijn lippen eruit zonder enige producten erop, ze zijn vrij roze van zichzelf en heb een duidelijk liplijn.


De stick is mega goed gepigmenteerd! Yay! Hij voelt goed creamy aan en blijft rond 3/4 uur zitten, dat is niet heel lang, maar nog een keer aanbrengen is echt niet erg! Ik ben super enthousiast over deze stick, want hij is ook niet zo duur. Maar als je hem ook wil moet je snel zijn! Het is namelijk een Limited Edition lijn zoals ik al zei.






 Hierbij nog een blije foto van mij, uhm ja hahahaha.

Tot de volgende keer,

Love,

Fleur

Wat is jullie ervaring met Limited Editions?

Review Catrice lip pen LE glamazona

Posted on

woensdag 17 juli 2013

1 Comment