Hoi allemaal!

In beautynieuws vertel ik jullie eens in de zoveel tijd wat voor nieuws er is rondom beauty, vaak gaat dit over een nieuwe collectie of product dat een beauty merk uitbrengt. Vandaag heb ik heel erg spannend nieuws rondom Maybelline, Catrice en Essence. Kijk snel mee naar het spannende nieuws!




Baby Lips van Maybelline is al ongeveer een jaar een hype in Amerika en Engeland, dit zie je ook heel vaak bij al die Amerikaanse Youtubers. Nu komt baby lips uit-ein-de-lijk naar Nederland. Hoezee! Ze komen in 5 verschillende kleuren en ze zullen ook budgetproof zijn! Maar 3 euro 49 :)

 Na de Allesandro striplac en de Sensationails heeft Essence ook een gel nagel set, het bevat een LED lamp, een veil, een topcoat, een starters kit, een gellak, een cleaner en een handcréme. Het is een soort budgetversie van al die andere gel lakjes.
Catrice gooit het assortiment helemaal om! Er gaan heel veel mooie producten uit maar er komen heel veel intressante producten bij, en dat meen ik! Hierboven zie je alle kleuren van de lip pens van Catrice, hier ben ik heel erg excited om!
Dan komen er drie 'False Lashes' macara's bij, een normale, een ultra black en een waterproef versie. Ik ben hier niet heel erg enthousiast over, mascara's zijn er al genoeg en het is niet zo bijzonder.

Het schap van de Ultimate Shine lipsticks worden uitgebreid met 8 mooi kleuren, van wijnrood tot barbieroze, van paars tot knaloranje. Ik ben benieuwd of de pigmentatie net zo goed is als de andere lipsticks!



Catrice komt ook met een nieuwe foundation, er wat al eerder een MATT foundation maar nu komt er een ALL MATT plus versie uit. Ik heb een hele vette huid dus ik hoop dat deze foundation heel goed mat blijft. Hij is er ook in een kleur voor de heeeele lichte huidjes.





Ook komt er een bijbehorende poeder bij, die ook extra mat is.

Benefit had al heel lang zo'n blush tint maar Catrice heeft het overgenomen en een tikkeltje aangepast. Deze is voor je lippen en wangen. Dit is een vloeibare blush die je moet uitwrijven over je wangen en een soort lipstain is op je lippen.




En als laatste komt Catrice met een nieuwe soort van 3D oogschaduw, het heeft een soort schubben en dat geeft volgens mij een heel tof effect. Deze komen in 8 kleuren die stuk voor stuk speciaal zijn.

Ik ben benieuwd naar alles en probeer zo veel mogelijk te reviewen!

Love,

Fleur

Van welke producten willen jullie een review zien?

Beautynieuws #1 : Baby Lips, Catrice assortiment en gel nagels Essence!

Posted on

woensdag 31 juli 2013

1 Comment
  1. Het ziet er allemaal heel leuk uit!

    Xjes Femke

    http://femkesstyle.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen