Hoi allemaal!

Vandaag introduceer ik een nieuw topic op Beautytubers, namelijk 'yay or nay?'. Dit is een topic dat we elke week terug laten komen op onze site, hierbij laten we een look van een bekend persoon zien die apart is. Als wij twijfelen over die look komt die op de site, jullie zeggen of het leuk is (yay) of niet (nay). Vandaag is de eerste van Jessie J, het gaat niet alleen om haar make-up maar ook om haar haar.























Ze heeft een nieuw liedje 'Wild', persoonlijk niet echt mijn smaak. Zoals je ziet heeft ze haar haar afgeschoren, dit heeft ze gedaan voor een goed doel, heel erg veel respect. Ik vind persoonlijk dat ze het wel kan hebben, maar opzich moet ze het wel goed combineren. Ik weet het niet echt, ze kan het opzich wel hebben maar zelf zou ik het nooit doen. Haar make up is wel heel erg mooi, maar het is wel super shimmery.

Wat vinden jullie, yay or nay? Laat het weten in de comments!

xoxo

Fleur

#1 Yay or nay: Jessie J

Posted on

woensdag 12 juni 2013

Category

,

2 Comments
  1. Hi! Ten eerste: Leuke blog! Ik vind het echt een mooie lay-out. Nu mijn antwoord op de vraag:

    Ik vind het haar niet lelijk staan, ook al vind ik lange lokken persoonlijk mooier. Voor een goed doel vind ik wel supergoed. Dat maakt het ook minder "erg". Ik vind dat ze het mooi combineert met haar make-up en oorbellen. Persoonlijk zou ik er wel een ander shirtje bij dragen.

    Xjes Femke

    http://femkesstyle.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Femke, we hebben er hard aan gewerkt. Bedankt voor je reactie. x Fleur

    BeantwoordenVerwijderen