Voor degene die mij al een tijdje volgen (langer dan een jaar) weten dat ik vorig jaar een samenwerking had met de webshop Boozyshop.nl Ze hadden toen namelijk een Boozy 5 daagse met allemaal hele hoge kortingen op geweldige make-up! Nou mag het zo zijn dat ik weer samenwerk met hun en er dit jaar weer een Boozy 5 daagse plaatsvind.



De reden dat Boozyshop elk jaar deze hoge kortingen aan hun klanten aanbied is dat ze dan 6 jaar lang bestaan! Deze hele week geeft Boozyshop verschillende kortingen per dag op verschillende producten/merken.

Maandag 9 Juni krijg je 20% korting op het hele Sleek assortiment
Dinsdag 10 Juni krijg je 20% korting op het hele Embryolisse assortiment
Woensdag 11 Juni krijg je 20% korting op alle Beautyblenders
Donderdag 12 Juni krijg je 20% korting op alle kwasten van Real Tecniques
Vrijdag 13 Juni krijg je 40% korting op alle palletes van Boozy Cosmetics (hun eigen merk)

Ik denk dat ik zelf sowieso kwasten van Real Techniques ga kopen, maar eignelijk wil ik ook wel blushes van Sleek kopen EN ook een Beautyblender aanschaffen. So. Much. Sale.  Verder krijg je bij besteding van elke 25 euro een gratis cadeautje ter waarde van 4,95!

Als je langer beautybloggers/YouTubers volgt ken je vast wel het fenomeen de beautybox, Boozyshop heeft er nu zelf ook een namelijk de BoozyBox. Er zitten diverse producten in uit hun assortiment en zo krijg je de kans om nieuwe producten te ontdekken! De waarde is meer dan 50 euro, maar je kan hem al verkrijgen voor 20,00! Alle orders boven de 50 euro is de verzending gratis.
Ik denk dat iedereen wel van korting houd dus slag je slag tijdens de Boozy 5 daagse!
Love,
Fleur

Boozy 5 daagse!

Posted on

maandag 9 juni 2014

Category

1 Comment