Vandaag even een ander soort artikel dan normaal, deze heeft namelijk te maken met inner beauty. Ik merk dat ik de laatste tijd veel meer bezig ben met dit onderwerp omdat het toch wel belangrijk is om zelfbewust te zijn en eerlijk te zijn tegenover jezelf.

...


Soms zie ik mensen die totaal niet eerlijk zijn tegenover hunzelf zijn, ze staan er niet bij stil met wat ze echt willen. Ze doen alles maar om er leuk gevonden te worden door anderen, want dat vinden zij blijkbaar heel erg belangrijk. Misschien zijn deze mensen heel erg geliefd, worden leuk gevonden en zijn super populair, maar je kan je afvragen of deze mensen wel echt gelukkig zijn?

True love!

Ik snap dat als je op de middelbare school zit dat je merkt dat dingen heel erg zijn veranderd, mensen willen populair zijn en 'erbij' horen. Tuurlijk is het heel erg leuk als mensen je aardig vinden, maar niet iedereen die je aardig vindt doet ertoe. Niet iedereen die je aardig vind meent het ook echt, en niet iedereen die je wel 'mag' is je vriend. Vrienden zijn iemand die echt om je geven en zelfs om 3 uur 's nachts met je praten om je beter te laten voelen.


Je moet gewoon goed nadenken bij stappen die je maakt, of je er wel echt gelukkig van wordt en of je het ook daadwerkelijk wil doen. Laat je alsjeblieft niet dwingen en doe gewoon waar jij je goed bij voelt, zo ben je het meest gelukkig :)

Love,

Fleur

Bron foto's: Weheartit.com

Eerlijk zijn tegenover jezelf

Posted on

maandag 26 mei 2014

Category

1 Comment